Cuprins

Rezervare

Rezervarea se face prin sistemul nostru de rezervări online. Dacă rezervați o excursie tematică, vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea aplica reducerea aferentă excursiei dorite. Rezervarea are loc doar după efectuarea plății. Sunteți obligati să furnizați date corecte necesare pentru procedura de rezervare.

Prin plată, acceptați termenii și condițiile noastre. Versiunea în limba română a termenilor și condițiilor este cea obligatorie (traducerea se face doar pentru confortul dvs.).

Plata

Atât pentru închirierea echipamentelor cât și pentru excursii percepem plata integrală. Încurajăm plata online și cu cardul la recepție.

Politica de anulare

Dacă trebuie să anulați excursia sau închirierea echipamentului, rambursarea este după cum urmează:

 • Cu 72 de ore sau mai mult înainte de a avea loc excursia sau inchirierea echipamentului – Suma integrală este rambursată cu excepția unei taxe de administrare de 35 RON (per persoană).
 • Cu mai puțin de 72 de ore înainte de a avea loc excursia sau inchirierea echipamentului sau în cazul neprezentării – Nu se acordă rambursare.

Vă rugăm să rețineți că putem oferi condiții diferite de rezervare și anulare pentru teambuilding-uri, excursii școlare și alte oferte tematice.

Pentru a evita confuzia, solicităm o notificare scrisă de anulare prin e-mail la office@acvaticperformer.ro. Rambursarea se va face în termen de 14 zile. Nu vom rambursa plățile și nu vom anula rezervarea dacă condițiile meteorologice sunt nesatisfăcătoare pentru client. Este posibil să putem reface rezervarea dacă ne contactați în avans (în limita disponibilității noastre).

Anulări de către Acvatic Performer SRL

Ne rezervăm dreptul de a face modificări în program sau de a anula orice închiriere sau excursie din motive de sănătate, siguranță sau vreme. În acest caz, vă oferim refacerea rezervării activității dvs. sau o rambursare completă. Refacerea rezervării este posibilă în termen de 1 an.

Obligația clientului

 1. Trebuie să prezentați o carte de identitate sau un pașaport valabil pentru a semna contractul de închiriere sau declarația de asumare a responsabilității la recepție.
 2. Când rezervați orice activitate acvatică, trebuie să știți să înotați.
 3. Trebuie să purtați vesta de flotabilitate (inclusă în rezervare) pe toata durata activității.
 4. Fumatul și consumul de alcool în timpul activității sunt strict interzise.
 5. Planificați-vă excursia corespunzătoare nivelului de pregătire și condițiilor meteo. Pentru eventuale nelamuriri luati legatura cu noi.
 6. Întârzierile trebuie anunțate cât mai curând posibil la numărul 0726 432 863. Predarea întârziată a echipamentului închiriat va fi taxată cu taxa per oră din prezentul website.

Responsabilitatea clientului

 1. Toate activitățile cu echipament închiriat sunt pe propriul risc și responsabilitate. Recomandăm tuturor clientilor să aibă propria asigurare de călătorie/medicală. Nu vom fi răspunzători pentru niciun accident, vătămarea sănătății sau decesul participanților.
 2. Avem dreptul de a refuza închirierea sau participarea la excursiile noastre dacă clientul se comportă inadecvat sau pentru orice alt motiv important pentru noi. Nu oferim rambursare în acest caz.
 3. Clientul este direct responsabil pentru distrugerea, pierderea sau prejudicierea echipamentului pus la dispozitie în vederea îndeplinirii obiectului contractului. Obiectul de echipament pierdut sau distrus de către client prin utilizare inadecvată va fi înlocuit de către acesta sau pe cheltuiala proprie cu un produs identic sau va achita pe loc contravaloarea acestuia.
 4. În cazul în care echipamentul este deteriorat sau apare orice problemă tehnică cu echipamentul în timpul călătoriei dvs., sunteți obligat să ne informați imediat.
 5. Este responsabilitatea dvs. să returnați toate echipamentele atunci când este convenit. Nu oferim servicii de ridicare.
 6. Echipamentul închiriat trebuie curățat la exterior și în interior atunci când este returnat. Va putem oferi facilitățile necesare pentru așa ceva. Dacă preferați să-l curățăm noi, taxa este 20 RON / caiac.
 7. Preluarea și returnarea echipamentului închiriat se face în timpul programului de lucru. Când închiriați pentru 24 de ore, puteți să preluați caiacul și alte echipamente chiar și cu jumătate de oră înainte de închiderea centrului și să le returnați a doua zi (trebuie să ne informați în avans).

Excursii ghidate

 1. Sănătate și condiție fizică: condiție fizică normală necesară pentru câteva ore de activitate cu ceilalți membri ai grupului în ritmul de ghidare. În mod normal, putem personaliza ritmul excursiei, ceea ce permite tuturor să vâslească într-un ritm mediu. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile sau starea dvs., puteți lua în considerare o excursie cu grup restrâns sau particulară.
 2. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți la locul de plecare înainte de începerea excursiei, dacă întârziați, grupul poate pleca fără dvs. Nu vom rambursa și nu vom reface rezervarea excursiei.
 3. Excursiile noastre au loc în aer liber și vor fi afectate de vreme. Vă recomandăm să purtați haine de exterior adecvate în funcție de vreme și perioada anului și să aduceți haine impermeabile suplimentare.

Card cadou

 1. Cardurile cadou sunt valabile timp de 1 an.
 2. Îl puteți folosi singur sau îl puteți face cadou altcuiva.
 3. Cardul cadou se aplică tuturor activităților noastre pe care le organizăm și le desfășurăm sub control propriu: închiriere de caiace, SUP și excursii.
 4. Cardurile cadou sunt nerambursabile.

Regulament general privind protecția datelor – RGPD

 1. Stocăm informațiile dumneavoastră de rezervare pentru a încheia un contract, a factura și a comunica cu dumneavoastră pe perioada contractului.
 2. În timpul excursiilor noastre ghidate, ghidul poate face fotografii care sunt distribuite pe site-ul nostru web și rețelele sociale cu acordul dvs. Dacă nu doriți să apăreți în fotografii, anunțați ghidul nostru.

Acvatic Performer SRL își rezervă dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.