School Trip

Cauți idei de excursii școlare pentru elevi?

Cum ar fi să porniți într-o excursie de neuitat caiacul sau stand up paddle-ul alături de ghizii noștri experimentați?

Ghizii noștri sunt pasionați de educația în aer liber și vor oferi o experiență sigură și plăcută pentru toți participanții. Cu expertiza și cunoștințele lor, vor conduce grupul într-o aventură captivantă, combinând distracția, învățarea și explorarea.


Siguranța este prioritatea noastră principală. Înainte de a pleca, ghizii noștri vor oferi instrucțiuni detaliate despre tehnicile de navigare a caiacului, utilizarea echipamentului și protocoalele de siguranță. Oferim caiace de înaltă calitate, veste de salvare și toate echipamentele necesare pentru a asigura confortul și bunăstarea tuturor pe tot parcursul excursiei.


Această excursie din caiac sau stand up paddle nu se referă doar la activitate fizică; este și o călătorie educațională. Ghizii noștri cunoscători vor împărtăși lucruri interesante despre ecosistemul local, fauna sălbatică și eforturile de conservare, făcându-l o experiență educativă și interactivă pentru elevi. Ei vor învăța despre importanța conservării resurselor noastre naturale și cum pot avea un impact pozitiv asupra mediului.


Indiferent dacă excursia dvs. școlară este de o zi sau o excursie mai lungă, vă putem personaliza excursia pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice. Permiteți-ne să creăm o excursie captivantă, educațională și plină de distracție pe care elevii o vor prețui în anii următori. Pregătiți-vă să vâsliți, să explorați și să creați amintiri care vor dura toată viața!


Pentru rezervări și informații suplimentare, scrie-ne și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp! 

Rezervă acum

    Pentru grupuri mai mari de 10 persoane va rugăm să ne contactați 

    0726 432 863